Известие

Collapse
No announcement yet.

ТО масла-филтри за 159/Brera

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз още от 120 000 км си го очаквам това, и принципно съм доволен, че чак на 152 000 км ще сменям. Ама бива ли така да режат глави

2.4JTDm

Comment

Първоначално публикувано от antonyonkov Покажи съобщение
      Аз още от 120 000 км си го очаквам това, и принципно съм доволен, че чак на 152 000 км ще сменям. Ама бива ли така да режат глави
      Вярно е цените са безумно високи просто,лошо няма дошло му времето,но пък тази цена със 3 нули и отпред различна от 1-ца си е направо цифромания.

При мен също за проблема който ти споделих се очаква доста добра сума,другата седмица ще я карам.
      Alfa romeo GTVex
      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Спокойно колеги. Аз смених маховик на Aстрата на 125к километра и беше доста пари. Все пак мотора ми е jtd. Сигурно Nm са много и товарят трансмисията...

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
          Вярно е цените са безумно високи просто,лошо няма дошло му времето,но пък тази цена със 3 нули и отпред различна от 1-ца си е направо цифромания.

При мен също за проблема който ти споделих се очаква доста добра сума,другата седмица ще я карам.
          Първата цифра е различна и от 2-ка.

2.4JTDm

Comment

е не заеби.... това е абсурд..
            sigpic
            днес съм в почивка ---

Comment

Стига де,на нас по толкова ни струват колите,безумие е това.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Точно това си мисля и аз, че направо ще купя една 156-ца на старо. Ама няма алтернативи, ровя из нета никъде не мога да намеря.
                Със смените на съединител и маховик отивам най-вероятно към 3800 лв, и това ми се струва една доста сериозна сума да му се невиди.

2.4JTDm

Comment

Баф маа му! Добре, че мойта я купих със сменен съединител.
                  Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Със смените на съединител и маховик отивам най-вероятно към 3800 лв, и това ми се струва една доста сериозна сума да му се невиди.
                    Ма**а му!!! Сериозна цифра... Наистина, не знам какви са цените за подобна манипулация на "конкурентите"(пр. А4), но едва ли са по-високи. Скъпчии са си

Comment

А извън България успяхте ли да проверите цени ?
                      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                      sigpic

Comment

Търсих, намерих само в италианския ебай маховик, пише, че е оригинален уж за 600 евро, с доставката най-вероятно 700, ама знам ли какво ще пристигне и колко време ще го чакам.

2.4JTDm

Comment

Колега на моята 1.9jtdm съдинителя комплект е 440лв без отстъпка ,лагер помпа около 450лв,маховик около 1200лв.
                          Дай ми дани за твоята кола и мога да проверя цените на частите с около 20-25% отстъпка.Става дума за VALEO.Пиши на ЛС.
                          ALFA ROMEO 159-1,9JTDM 16vsigpic

Comment

Първоначално публикувано от me_to_u Покажи съобщение
                            Ма**а му!!! Сериозна цифра... Наистина, не знам какви са цените за подобна манипулация на "конкурентите"(пр. А4), но едва ли са по-високи. Скъпчии са си
                            Като ги гледам тези цени и направо се..., ама по принцип да споделя за Шкода Октавиа 2.0тди 140к.с. 2007 - съединител с маховик 2700лв. Така че явно си е тенденция на по-новите коли да те обезглавяват с частите.
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
                            Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now

Comment

Първоначално публикувано от Alegron Покажи съобщение
                              Спокойно колеги. Аз смених маховик на Aстрата на 125к километра и беше доста пари. Все пак мотора ми е jtd. Сигурно Nm са много и товарят трансмисията...
                              Маховика на опела е леко различен и е по-ефтин от алфовия. Освен това че нютоните са повече е така ма твоя бая е изкарал даже - просто тия съединители и маховици са слаби, може би нарочно да ни набутват със смени защото съединителя и маховика след 50 000 на повечето марки не са в гаранция

---------- Post added at 12:38 ---------- Previous post was at 12:37 ----------

Маховик оригинал е 1280лв, съединителя е 554лв на лук

---------- Post added at 12:39 ---------- Previous post was at 12:38 ----------

Първоначално публикувано от kgs159 Покажи съобщение
                              Колега на моята 1.9jtdm съдинителя комплект е 440лв без отстъпка ,лагер помпа около 450лв,маховик около 1200лв.
                              Дай ми дани за твоята кола и мога да проверя цените на частите с около 20-25% отстъпка.Става дума за VALEO.Пиши на ЛС.
                              Валео не произвежда съединител за 2.4 модела
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Здравейте колеги, днеска договорих новото ми бебе 159. И в едно сервизче ми дадоха една бележчица колко ми струва смяната на масла,филтри,ремаци,ролки и водна помпа. Излезна 900-1000 лв. Видя ми се малко скъпо вие как мислите?

Comment

Working...
                                X